תוכן הקורס ומטרתו
: מטרת הקורס הינה לספק לסטודנטים את הרקע והכלים המתאימים הנמצאים כיום בחזית המחקר והעשייה לפיתוח תחליפי בשר. הנושאים יכללו: מבנה והרכב בשר. בשר מתורבת: סוגי תאים, מיון תאים, תרביות תאים, מבנה והרכב בשר, הנדסת רקמות, ביוראקטורים, מדיום גידול.
תחליפי בשר מהצומח: טיפוח יבולים לתעשיית תחליפי בשר מהצומח, עיבוד צמחים ואצות ליצירת חומרי גלם, הרכב ופיתוח מוצר סופי. פרמנטציה ככלי לייצור של תחליפי בשר.
גישה יזמית והזדמנויות בתחום הביוטק כיום בארץ ובעולם.
הסילבוס המפורט מפורסם לתלמידי הקורס בלבד