חזרה

סילבוס

מספר קורס 0455-3881-01
שם הקורס Cultivated and Plant-Based Meat
יחידה אקדמית הפקולטה למדעי החיים ע"ש ג'ורג' ס. וייז -
ביולוגיה
מרצה פרופ' ניר אוהדצרו קשר
מרצה פרופ' אלכסנדר גולברגצרו קשר
מרצה פרופ' יפתח נחמןצרו קשר
צור קשר דוא"ל: niro@tauex.tau.ac.il
שעות קבלה בתאום מראשבניין: בריטניה - מדעי החיים , חדר: 406
צור קשר דוא"ל: agolberg@tauex.tau.ac.il
שעות קבלה בתאום מראשבניין: פורטר - לימודי הסביבה , חדר: 205
צור קשר דוא"ל: iftachn@tauex.tau.ac.il
שעות קבלה בתאום מראשבניין: שרמן - מדעי החיים , חדר: 506
אופן ההוראה שיעור
שעות סמסטריאליות 2
סמסטר א' תשפ"ד
יום ב
שעות 12:00-14:00
בניין בריטניה - מדעי החיים
חדר 014
הקורס נלמד באנגלית
אין סילבוס

תוכן הקורס ומטרתו

: מטרת הקורס הינה לספק לסטודנטים את הרקע והכלים המתאימים הנמצאים כיום בחזית המחקר והעשייה לפיתוח תחליפי בשר. הנושאים יכללו: מבנה והרכב בשר. בשר מתורבת: סוגי תאים, מיון תאים, תרביות תאים, מבנה והרכב בשר, הנדסת רקמות, ביוראקטורים, מדיום גידול.
תחליפי בשר מהצומח: טיפוח יבולים לתעשיית תחליפי בשר מהצומח, עיבוד צמחים ואצות ליצירת חומרי גלם, הרכב ופיתוח מוצר סופי. פרמנטציה ככלי לייצור של תחליפי בשר.
גישה יזמית והזדמנויות בתחום הביוטק כיום בארץ ובעולם.



הסילבוס המפורט מפורסם לתלמידי הקורס בלבד
מטלות הקורס

בחינה סופית

ייתכנו מטלות נוספות
רשימת המטלות המלאה תופיע בסילבוס המפורט של הקורס.

דרישות קדם ספציפיות בקורס בהתאם לתוכנית הלימודים הנלמדת,
מופיעות בדף הידיעון של התוכנית



tau logohourglass00:00